Partihandel, vit & privat märkning

Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vapes till konkurrenskraftiga priser. Våra produkter är perfekta för återförsäljare, distributörer och grossister som vill utöka sitt lager med det senaste och bästa inom vape-teknik.

Grossist

Är di intresserad av att köpa våra produkter till din landbaserade/e-handelsbutik? Stick ut från mängden och nå ut till oss för att få enastående service och grossistprisklass.

Vit etikett

Från den första idén tills du håller din egen produkt i dina händer - våra erfarna teammedlemmar kommer att förverkliga dina drömmar genom att guida dig genom produktion och certifieringsprocessen.

Private label

Framgångsrika varumärken kan utlösa konkreta känslor inom sina målgrupper. Varumärkeskännedom stödjer kundlojalitet till ett företag på lång sikt.

Vätskor

Vi erbjuder ett brett urval av testade och certifierade cannabinoidoljor och e-vätskor (CBD, CBG, CBN, CBC, HHC-P, HHC etc.) från branschledande partnerproducenter i USA och Europa.

hexagonal pattern with cannabinoid liquid abbreviatons

Hårdvara

Vi erbjuder branschledande HHC vaping-hårdvara som tillverkas i toppmoderna fabriker i form av bland annat CCELL & CILICON+ .

Prissättning

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för alla våra vapeprodukter. Våra priser baseras framför allt på kvantitet, så ju mer du beställer desto mer sparar du. Kontakta oss för en offert på önskad mängd.

Beställning

För att göra en beställning, fyll bara i vårt beställningsformulär online. När vi har tagit emot din beställning kommer vi att behandla den så snabbt som möjligt och skicka den till din angivna plats.

Kundtjänst

Vi åå 9Realms är stolta över att kunna erbjuda en hög nivå av kundservice. Om du har några frågor eller funderingar om våra produkter eller tjänster, tveka inte att kontakta oss!

Kontakta Oss

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.