Medicin eller Knark?

a transparent hand x-ray that's holding the ok sign

Den väsentliga skillnaden

I samband med legaliseringen av cannabis runt om i världen gynnas konsumenterna oerhört av denna revolutionerande beslut. Som ett resultat har legaliseringen av cannabis skapat klyftor som inte existerar utanför lagen. Hampa och marijuana, till exempel, är av samma art, även om hampa har mindre än 0,3% THC. Deras benämningar är betydligt mer juridiskt än vetenskapligt orienterade.

Lagar gör även en skillnad mellan medicinsk cannabis och cannabis avsedd för rekreation. Allmänt anses inte konsumtion i rekreativt syfte att vara särskilt fördelaktigt. Vi på Nine Realms® anser att denna logik är felaktig, något som innebär att vi försöker överbrygga klyftan med våra komplexa HHC-lösningar. Vi startade vårt företag med bara några få HHC-vapen med fullspektrum och inget annat.

Historia

Under den ursprungliga HHC-boomen hade människor två alternativ: köpa något av tvivelaktig kvalitet billigt från en tvivelaktig leverantör eller spendera mer på att införskaffa dyrare produkter med mikroskopiska mängder HHC från ansedda företag. Detta är något som vi på Nine Realms ville förändra i grunden.

Vårt varumärke expanderade snabbt där vi introducerade HHC-ätbara produkter inom några veckor efter att vi slog portarna för verksamheten under 2023. Vi behöll våra ledord, något som starkt bidrog till att vårt tillvägagångssätt och exklusiva design gjorde stor skillnad. Resultatet blev att våra nuvarande kunder mer än gärna väljer Nine Realms®-produkter eftersom det projicerar både kvalitet och exklusivitet.

När vi släppte våra första vapes användes inte våra HHC-produkter inledningsvis för rekreation. HHC blev nästa stora ämne i hela Europa, och vi tror att Nine Realms® vapes bidrog starkt till hysterin. Våra produkter fick alla att utbrista: "Det här är riktiga grejer!" och marknaden har aldrig varit densamma sedan dess. Nine Realms® passion för cannabisprodukter och excellens innebär att alla som har en förkärlek till cannabis runt om i Europa har möjligheten att unna sig en magnifik upplevelse.

Efter att konsumenter fått upp ögonen för våra produkter samtidigt som HHC-efterfrågan ökade beslutade vi att öka vårt produktutbud för att uppfylla kundernas krav. Vissa gillar HHC-vape och patroner, men andra föredrar ätbara produkter, alternativt okoncentrerade extrakt. Vi tog beslutet att variera utbudet eftersom vi anser att det borde finnas en mängd olika lösningar tillgängliga för att passa just dina krav.

Nine Realms® Vapes

Våra vape-produkter finns att beställa i en mängd olika storlekar och styrkor. Den icke uppladdningsbara MINI vape är idealisk för rekreativa rökare som vill varva ner genom att konsumera hampaprodukter. Den laddningsbara 0,5 ml-typen är å andra sidan utformad för att hålla längre, vilket många användare upplever som betydligt mer praktiskt. Sist men inte minst LIGHT-varianten, som har lägre mängder HHC-innehåll. Om den rena HHC-tinkturen är för potent för dig, är Nine Realms® LIGHT vape svaret.

Nine Realms® Gummies

Nine Realms® HHC Gummies introducerades som ett nytt tillskott till Nine Realms® produktsortiment. Dessa gummis utgör ett utmärkt alternativ till traditionella HHC-tinkturer och oljor eftersom de tillverkas med högkvalitativ HHC-olja (testad i labb) i kombination med en naturlig fruktsmak. Varje gummi innehåller 30 mg HHC, vilket gör det enkelt att övervaka och reglera din konsumtion. Våra glutenfria, THC-fria och veganvänliga godisar kommer i en förpackning om tio och är bra för alla.

Slutsats

Vårt mål har inte förändrats sedan vi slog upp portarna för Nine Realms®. Vi tillverkar alla våra produkter av förstklassiga ingredienser och material för att tillfredsställa vår kvalitetsmedvetna kundkrets. Även om egenvård och välbefinnande har kommit att bli viktiga faktorer vid valet av hampaprodukter, är det också hälsosamt att använda produkterna för rekreation för att varva ner från en krävande miljö. Så varför kan inte hampaprodukter användas för både rekreationella och medicinska ändamål?