C:na

{"type":"root","children":[{"type":"paragraph","children":[{"type":"text","value":"Icke berusande cannabinoid-trio som finns i cannabisplantan. Alla tre ger en rad terapeutiska fördelar utan det \"rus\" som förknippas med cannabis och THC."}]}]}

CBD

Ett kraftpaket inom naturligt välbefinnande, känt för sina antiinflammatoriska och stresslindrande egenskaper. Den används ofta i oljor, ätbara produkter och till och med vapes, och erbjuder ett icke-psykoaktivt sätt att optimera mental och fysisk hälsa.

CBG

CBG, som ofta benämns för cannabinoidernas "moder", återspeglas av kraftfulla antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper. Det kan hittas i olika hälsoprodukter av hampa och är en favorit för tarmhälsa, glaukombehandling, mental klarhet och allmänt välbefinnande.

LÄR DIG MER

CBN

CBN är mest känd för sina kraftiga lugnande effekter och är den cannabinoid som används för att främja god sömn. Den finns i utvalda tinkturer och ätbara produkter, och dess potential som antiinflammatoriskt medel gör den också till ett tilltalande val för holistisk vård.

LÄR DIG MER

T:na

Psykoaktiva föreningar som härrör från cannabisplantan. De interagerar med det endocannabinoida systemet för att ge olika effekter som eufori.

THC

THC är den mest kända psykoaktiva cannabinoiden, ansvarig för den euforiska "tripp" som förknippas med cannabisanvändning. Det används främst för rekreation och medicinska ändamål och är effektivt för smärtlindring, humörförbättring och stimulering av avptit.

THCP

THCP är en nyupptäckt cannabinoid som strukturellt liknar THC men är mer potent. Nyligen publicerad forskning tyder på att den kan erbjuda förbättrade terapeutiska fördelar, inklusive starkare smärtstillande och antiinflammatoriska effekter.

LÄR DIG MER

THCV

Till skillnad från THC är THCV en psykoaktiv cannabinoid med en snabbare verkningsgrad med även en kortare varaktighet. THCV är känt för sina aptitdämpande egenskaper och uppmärksammas alltmer som ett potentiellt verktyg för viktkontroll och för att reglera blodsockernivån.

H:na

Hydrerade former av mer allmänt kända cannabinoider som finns i växten. Hydreringsprocessen förbättrar föreningarnas stabilitet och hållbarhet.

HHC

HHC är en hydrogenerad form av THC som har mindre psykoaktiv potential. Det har studerats för sina antiinflammatoriska egenskaper, vilket gör det till ett spännande alternativ för dem som söker fördelar som liknar THC men med minskade psykoaktiva effekter.

H¤CBD

Den nya och starkare versionen av CBD, som anses ha milda psykoaktiva egenskaper till skillnad från sin moderförening. Preliminär forskning tyder på att den kan erbjuda liknande fördelar, såsom ångestdämpande effekter, men med mer förbättrad stabilitet.

LÄR DIG MER

HHCP

THCP yngsta kusin - HHCP anses ha ökat psykoaktiviteten i jämförelse med sin föregångare HHC. Den framväxande statusen och styrkan hos HHCP gör den särskilt intressant i erfarna kännarkretsar.

LÄR DIG MER