Varför Ska Du för Journal Medan Du är Hög

Why You Should Journal While High

Anläggningen har en historisk historia som går tillbaka tusentals år. Kulturer runt om i världen har vördat denna växt för dess andliga, medicinska och rekreationsegenskaper. Men den moderna tiden har gett oss unika sätt att utnyttja de kognitiva och känslomässiga förändringar som cannabis och cannabinoider kan inspirera. En sådan metod är journalföring under våra förhöjda tillstånd. Vi har kommit att tro på den transformativa kraften i att para ihop denna växt med det skrivna ordet. Här är varför:

Fånga flyktiga tankar:

Den myriad av tankar som dansar genom våra sinnen när de är påverkade av cannabis är lika varierande som de är flyktiga. Journalföring erbjuder en plattform för att kristallisera dessa tillfälliga idéer, vilket ger en påtaglig registrering av insikter, teorier och drömmar som annars kan glömmas bort.

Förbättra självreflektion:

De introspektiva egenskaperna hos cannabis har länge varit erkända. När du journalför medan du är hög, ges du möjligheten att gräva djupare in i ditt psyke. Med sänkta hämningar är det mer sannolikt att du utforskar och dokumenterar känslor eller idéer som du annars skulle skygga för.

Att främja kreativitet:

För många fungerar cannabis som en musa och tänjer på gränserna för konventionellt tänkande. Journalföring under dessa perioder kan upptäcka kreativa lösningar på problem, idéer om nya berättelser, konstnärliga koncept eller till och med innovativa livsfilosofier.

Krönika personlig tillväxt:

Genom att hålla ett register över dina höga insikter över tid kan du se tillbaka för att observera mönster, tillväxt och förändringar i ditt perspektiv. Precis som man kan kartlägga sin personliga utveckling i en traditionell dagbok, ger denna unika logg en fascinerande inblick i ditt utvecklande jag.

Förbättra tacksamhet:

Cannabis kan ofta intensifiera vår uppskattning för livets enkla nöjen. Att skriva journaler om dessa ögonblick av tacksamhet kan fungera som en kraftfull påminnelse om den skönhet och förundran som omger oss dagligen.

Skapa framtida färdplaner:

Även om inte alla tankar och idéer som skapas under cannabis kommer att vara praktiska eller genomförbara, kan vissa bana väg för framtida sysselsättningar. Att dokumentera dessa idéer kan erbjuda en plan för projekt, äventyr och personliga ansträngningar under de nyktra dagarna som kommer.

Tips för framgångsrik journalföring när du är hög:

Ställ in scenen: Skapa en mysig, inbjudande plats där du känner dig avslappnad och inspirerad. Detta kan vara omgivet av mjuk belysning, lugnande musik eller din favoritrökelse.

Välj ditt medium: Även om en traditionell pappersdagbok har sin charm, använd gärna digitala plattformar, röstinspelningar eller till och med skisser för att dokumentera dina tankar.

Gå med flödet: Stressa inte om grammatik, koherens eller struktur. Målet är att fånga dina autentiska tankar och känslor.

Granska senare: Efter din session, eller nästa dag, gå tillbaka till det du har skrivit. Det är fascinerande att se vilka insikter som ger resonans, som får dig att skratta och vilka som ger genuin upplysning.

Sammanfattningsvis är att skriva journaler på hög nivå inte bara en nyhet – det är en intim dans med jaget, berikad av cannabisens kalejdoskopiska lins. Genom att slå samman den uråldriga ritualen av introspektion med den hävdvunna traditionen av cannabiskonsumtion, har vi ett unikt verktyg för personlig tillväxt och kreativitet. Så nästa gång du befinner dig i omfamningen av Nine Realms-produkter , överväg att sätta pennan på papper. Avslöjandena kan överraska dig.